Care sunt principalele produse pe care le comercializam?

Care sunt principalele produse pe care le comercializam? 

1. Rafturi Metalice Categoria de rafturi metalice poate sa acopere o gama destul de larga de produse, construite in functie de necesitatile fiecarui client in parte: • Rafturi metalice pentru depozite. Depozitarea industriala poate sa puna probleme mari de logistica. Rafturile metalice pe care le propunem noi sunt rezistente, permit o organizare foarte buna, rafturile metalice sunt variabile in ceea ce priveste inaltimea si fac fata tuturor solicitarilor. Fiecare raft metallic este gandit in asa fel incat sa reduca cheltuielile si sa creasca productivitatea. Eficienta rafturilor metalice este certificata de institutii competente in domeniu si de cateva avantaje evidente: acces facil la marfa, implementare usoara, durabilitate in timp. • Rafturi metalice pentru magazine. Rafturile din magazine sunt cele care solicita cea mai mare atentie, fiind rafturile pentru magazine supuse unor provocari destul de mari. Un raft metalic prezent intr-un magazin, indiferent ca este un magazin alimentar sau universal, trebuie sa respecte anumite criterii estetice, rafturile metalice sa suporte sarcini cat mai mari, sa fie antiaderent, in asa fel incat sa fie eliminate riscurile de accidente si sa ajute comerciantul sa isi eficientizeze spatiul. 


Certificate CE, TUV si EN ISO 9001 Rafturile metalice comercializate de noi respecta toate aceste conditii. Rafturile metalice sunt construite din tabla de otel 0.8 mm, rafturile sunt vopsite in camp electrostatic si foarte rezistente, rafturile metalice suportand sarcini de pana la 100 kg pe fiecare polita in parte. Se poate opta pentru rafturi metalice de mijloc, rafturi de depozitare sau rafturi pentru legume si fructe. • Rafturi metalice modulare. Rafturile modulare ofera flexibilitate, fiind rafturille metalice ideale pentru afacerile care isi schimba frecvent produsele si modul de abordare a vanzarilor. Rafturile metalice pot fi marite si micsorate in functie de necesitati, reusind sa fie potrivite pentru orice spatiu, indiferent cat este de mare. La fel ca si celelalte rafturi metalice pe care le comercializam, rafturile metalice modulare sunt rezistente, sunt gandite in asa fel incat sa elimine riscurile de accidente si sunt placute din punct de vedere estetic. Rafturile metalice sunt usor de transportat, in momentul in care sunt stranse sunt compacte si pot fi montate rapid. • Rafturi metalice pentru arhivare. In orice business exista documente fizice. O proasta organizare a acestora poate sa dea extrem de multe batai de cap. Pe Rafturionline.ro poti gasi rafturi metalice arhivare extrem de flexibile, rezistente si interesante. Rafturile metaice pot fi montate si demontate in functie de necesitati, fiind construite din profile usoare, care fac fata unor greutati generoase. 




2. Scari, schele si miniplatforme Pentru a completa nevoile de depozitare ale unui business, comercializam si scari sau schele. Acestea permit o organizare foarte buna pe rafturile inalte si economisesc foarte mult timp. • Scari aluminiu. Scarile din aluminiu pe care le propunem sunt realizate in asa fel incat sa ofere eficienta si siguranta. O scara aluminiu de pe rafturionline.ro este echipata cu mai multe elemente de siguranta care previn alunecarea sau rasturnarea. Toate produsele pe care le propunem pot fi reglate cu ajutorul carligelor de fixare, sunt echipate cu elemente de cauciuc pentru stabilitate si sunt usoare, putand fi transportate intr-un mod facil. Acestea sunt construite conform standardelor europene ( CE, TUV si ISO ) si vin intr-o varietate mare de marimi, in asa fel incat sa acopere orice necesitate. • Schele aluminiu. Avand in vedere aceleasi considerente ( rezistenta si siguranta), comercializam si schele din aluminiu care sa usureze munca de depozitare si de arhivare. Poti opta pentru schele mobile sau fixe si te poti bucura de produse usoare si extrem de rezistente. • Miniplatforma aluminiu. O miniplatforma combina utilitatea unei scari cu cea a unei platforme, oferind flexibilitate maxima. Aceasta poate fi deplasata pe roti si este esentiala in magazinele sau depozitele de dimensiuni considerabile. Pentru cei care nu necesita o flexibilitate foarte mare, exista si varianta unor scari cu platforma. 

3. Alte produse si accesorii Pentru a completa cat mai bine nevoile de organizare, oferim o serie de alte produse: cosuri de cumparaturi, carucioare de marfa sau diverse accesorii metalice. De asemenea, in functie de necesitati, putem comercializa rafturi din paleti, destinate sarcinilor mari sau rafturi din pal pentru produsele de panificatie. 

De ce sa achizitionezi rafturi, schele si accesorii de la noi? • Oferim o livrare rapida oriunde in tara. Produsele ajung in 24-48 de ore, fara costuri mari; • Avem o diversitate mare de produse. • Toate produsele comercializate sunt certificate, ceea ce inseamna ca sunt sigure si rezistente. • Comercializam doar produse care arata bine. In magazine, acestea au un rol important in decizia cumparatorului. • Produsele pe care le propunem sunt gandite in asa fel incat sa ofere o eficienta cat mai mare. 




Rafturi Depozitare Va oferim sisteme de rafturi metalice industriale; rafturi metalice pentru produse usoare, rafturi metalice picking manual, rafturi metalice produse paletizate si rafturi metalice pentru depozite de anvelope. Sistemele noastre de rafturi metalice sunt variabile, inaltimea pana la 6 metri, vopsite sau galvanizate. Rafturi metalice de depozitare / industriale oferite de rafturionline.ro indeplinesc 3 criterii de bază: maximizează spaţiul de stocare şi reduc costurile logistice şi de implementare, cresc productivitatea prin acces facil la marfă, garantează rezistentă şi durabilitate în timp. Stoc disponibil, rafturi metalice la preturi accesibile. 

Rafturi metalice pentru magazine alimentare sau universale Rafturile metalice pentru magazin sunt certificate CE, TÜV si EN ISO 9001, produse în fabricile noastre din Turcia si sunt realizate din tabla de otel 0.8 mm, vopsite in camp electrostatic si cu ranforsare dublă pentru a suporta o sarcina de 115 kg pe fiecare polita in parte. Dacă vrei să-ți deschizi un magazin sau vrei să transformi și să folosești cât mai eficient spațiul de care dispui, bogatul portofoliu de produse oferite de Frameworks cuprinde rafturi de mijloc (raft metalic), rafturi metalice de depozitare, rafturi metalice legume-fructe (raft metalic), rafturi de panificație (raft din pal), rafturi metalice pentru paleți, dar și echipamente și accesorii metalice (porți de acces, cărucioare, turnichete de acces, mese pentru casa de marcat). 




Sisteme de rafturi metalice si utilizari Modelele de rafturi metalice oferite de rafturionline.ro sunt proiectate pentru a maximiza spațiul, optimizând fluxul și direcția de mișcare a personalului sau a clienţilor. Prin folosirea sistemelor de rafturi metalice inteligente în depozitare crește rata de operativitate şi gestiune facilă. Rafturi metalice arhivare, ideal pentru arhivarea cartilor sau o documentelor, Rafturi metalice pentru magazine, raft de perete, raft de mijloc, raft gondola, Rafturi metalice cu panouri perforate sunt ideale pentru orice magazin si orice domeniu, Rafturi metalice depozitare cu polite pentru sarcina usoara, Rafturi metalice depozit pentru sarcina pana la 350 kg/nivel, Rafturi metalice paleti pentru sarcina mare, marfa paletizata, de la 1400kg.nivel pana la 3000 kg.nivel, Rafturi metalice legume fructe, raft panificatie (paine, cozonac, etc), 

Rafturi arhivare Rafturile metalice pentru produse usoare le puteti monta si demonta cu usrinta cand doriti dvs. Rafturile metalice pentru depozitare de produse usoare 500kg/modul sunt la promotie! Foarte usor de transportat fiind foarte compact cand este strans si ocupa putin loc. Profilele au fost produse special din tabla de 2 mm grosime pentru a suporta mai multa greutate. 




Echipamente pentru magazine Gasiti pe site-ul nostru rafturionline.ro carucioare supermarket, carucioare marfa cu platforma, mese casa de marcat, cosuri de cumparaturi, porti de acces magazin, cosuri de promotii din sarma, carlige cromate pentru panouri perforate la cele mai mici preturi. 

Scari, schele si miniplatforme din aluminiu Suntem importator si distribuitor unic pentru Romania brand-ului Cagsan, producator scari si schele din aluminiu conform standardelor europene (CE, TUV, ISO). Scari profesionale din aluminiu, schele mobile reglabile pe inaltime, scari cu doua sau trei tronsoane etc.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Principii de bază în amplasarea mărfurilor în magazine și supermarket-uri

Rafturi metalice pentru magazine

Află care sunt criteriile în alegerea unui raft de depozitare pentru casă sau birou