Rafturi metalice pentru magazine

Rafturi metalice

RAFTURI METALICE LIVRAREA GRATUITA IN TOATA ROMANIA

Rafturi metalice pentru magazine: 



* Rafturile metalice sunt construite in asa fel incat sa reziste pe termen lung, chiar si in urma solicitarilor zilnice venite din partea angajatilor si din partea clientilor. Sunt placute din punct de vedere estetic. Impactul vizual conteaza. Un magazin ingrijit, colorat si elegant va vinde intotdeauna mai bine decat unul neingrijit. Cum orice magazin este compus intr-o proportie foarte mare din rafturi, aspectul acestora este esential.
* Ofera diversitate. Ai la indemana zeci de solutii de rafturi metalice pentru magazinul tau: rafturi pentru legume si fructe, rafturi pentru paine, rafturi simple, de perete, rafturi de colt si o multime de alte solutii moderne.
* Sunt stabile. Un element foarte important pe care trebuie sa il urmaresti este stabilitatea. Un raft prost construit, sub actiunea greutatii produselor si sub actiunea neatentiei clientilor, poate sa cada imediat. Iti propunem rafturi magazin 100% stabile, care pot sa stea in picioare chiar si la solicitari mari. O polita poate sa sustina cu usurinta chiar si peste 100 kg.
* Sunt certificate CE, TUV si EN ISO 9001. Calitatea fiecarui raft comercializat de noi este certificata de principalele institutii mondiale.

De asemenea, decizia de a achizitiona rafturi din oferta noastra poate sa fie concretizata si de serviciile pe care ti le oferim:

* Transport gratuit in orasele de resedinta, pentru comenzi de peste 1000E (+ TVA)
* Reduceri pentru cei care ridica rafturile de la sediu;
* O informare corecta despre modul de constructie, materialele folosite si destinatia fiecarui raft metalic in parte.
Daca ai nevoie de rafturi magazin, nu iti mai ramane, asadar, decat sa ne contactezi.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Principii de bază în amplasarea mărfurilor în magazine și supermarket-uri

RAFT METALIC cu SPATAR PERFORAT 225*100

Află care sunt criteriile în alegerea unui raft de depozitare pentru casă sau birou